Ennél jobb ma már nem lesz: Novák Katalin szerint "a Fidesz kész élettel megtölteni az európai jobboldalt"

Szinte öröm, hogy kivágták őket a Néppártból, mint macskát szarni. Mert így új életre keltik az egész európai jobboldalt.

Az európai konzervatívok által lakott ház az utóbbi időben egyre üresebbé vált, a Fidesz azonban készen áll arra, hogy újra élettel töltse meg ezt a házat, kitárja kapuit az új gondolatok és a beköltözni vágyók előtt, hogy egyre többen megtapasztalhassák, milyen jó itt, szabadon élni - írta Novák Katalin, a Fidesz alelnöke a Welt am Sonntag német lapban megjelent cikkében.

Szóval, a Fidezs lenne a szabadság, és a szabad gondolatok megtestesítése. Így hát a családokért felelős tárca nélküli miniszter "A konzervatívok európai otthona" című írásában hangsúlyozta, hogy a Fidesz valódi konzervatív értékeket képvisel, Európában pedig egy olyan demokratikus jobboldalra van szükség, amely nem a baloldali-zöld korszellemnek próbál megfelelni, hanem a jobboldali pártok együttműködésében Európa jövőjét alakítja.

"Így teremthetünk európaiak millióinak politikai értelemben is otthont és ez jelentheti az európai demokratikus jobboldal újjászületését is. Ez a mi "Willkommenskultur"-unk Európa számára" - fogalmazott.

És miközben a könnyünk kicsordul az örömtől, röhögjünk is azért fel hangosan.