Gajdics Ottó: Nem akarjuk, hogy agymosott zombikként tereljenek bennünket egy pusztító ideo­lógia mentén kreált borzalmas világ felé

De nem ám! Nem olyan régen a nemzetikereszténypolgári exkiszes oldal véleményvezére (hahaha) felhívta a figyelmet, hogy Magyarországot megtámadták. Most szólt, hogy a Facebook is a fideszes hazafiak ellen áskálódik.

Nincs mese, evidenciákat kell újra- és újragondolnunk, ha nem akarjuk, hogy agymosott zombikként tereljenek bennünket egy pusztító ideo­lógia mentén kreált borzalmas világ felé, ahol minden elhal, amit valaha emberinek tartottunk. Tehát tudatosítsuk magunkban, hogy röpke harminc esztendővel ezelőtt Magyarországon nem létezett más, csak a valamikori ávósok, III/3-as tartótisztek által irányított baloldali sajtó. Ezek az undorító propagandisták végtelenül ügyesen átmentették hatalmukat az új, szabadnak gondolt médiába is, és csírájában fojtottak el minden jobboldali, nemzeti, keresztény próbálkozást. Szerencsére erejük nem volt már a régi, ezért a kilencvenes évek végétől kezdett kiépülni, majd a kétezres években megerősödött egy olyan nemzeti, konzervatív értékrend mentén szerkesztődő média, melynek a Magyar Nemzet az egyik vezető ereje lett 

- írja a Magyar Nemzet online felületén.

Az undorító propagandistákat Gajdics egyébként egészen közelről is ismeri, és nem csak a jelenlegi pozíciójából adódóan. Az újdonsült Hír TV tartalomigazgató ugyanis az undorító propagandisták pár évtizeddel ezelőtti időszakábam KISZ-titkárként tengette a napjait.

Ahogy azt nem is olyan régen írtuk:  Ők - a Gajdicsok - „Magyarország megmentői” fenntartják maguknak a jogot, hogy rendre a hősökről, a szabadság eszméiről tartsanak megemlékező kiselőadást, pedig eddig több mint 20 alkalommal bújtatták elkaszált törvényjavaslatok mögé az embertelen rendszer felelőseit, sőt, a kivénhedt kommunisták ma nemzeti trikolórral átkötött naranccsal a szájukban játsszák hazafit.

És minthogy írja is, ők ezzel választást szeretnének nyerni. Mert különben "felszámolják a demokráciát". Ühüm. (hangos nevetés)