A NER emberei már környékezik a kilátástalan helyzetbe került vendéglátósokat

Nem volt véletlen, hogy hagyták őket tönkremenni.

Az Alfahír Magyar Zoltán jobbikos politikussal készített interjút abból az apropóból, hogy Győr-Moson-Sopron megye 5. számú választókerületében jelöltként indul az ellenzéki előválasztáson. A Jobbik országgyűlési képviselője ebben többek között arról beszél, hogy a NER táskás emberei már megjelentek a tönkrement vendéglátósoknál. 

Azokat a minőségi szolgáltatásokat nyújtó éttermeket és szállodákat, amik a járvány miatt nehéz anyagi helyzetbe kerültek - akár a hiteltörlesztéssel akadtak gondjaik, akár a munkavállalóikat nem tudják megtartani -, már megkeresték különböző vételi ajánlatokkal. Hogy ebből mennyi realizálódik, az ezekben a hetekben, hónapokban derül ki, de ezek már jóval többek, mint pletykák - fogalmazott Magyar Zoltán.

A terjeszkedésre példát is említ a Hanság szívéből:

Mészáros Lőrinc épített egy luxus vadászkastélyt a város határában, aminek saját helikopter-leszállója van, az épületet technikailag lehallgathatatlanná tették, saját tóval és szigettel rendelkezik. Az épületet egy néhány házból álló kis tanyavilágon keresztül lehet megközelíteni. Jellemző, hogy az ott élő emberek harminc évig hiába könyörögtek egy használható minőségű útért, ez most hirtelen megépült, de persze csak a kastélyig, nem tovább.

A NER kis híján már az egész országot bekebelezte, és csak a pandémia után fog kiderülni, mennyit gazdagodtak a magyar emberek válságán (is). Magyar Zoltán és pártja azonban azt ígéri, hogy ha sikerül a kormányváltás, az elszámoltatás, a vagyonvisszaszerzés, és az európai életszínvonal elérése lesznek a legfontosabb célkitűzéseik.