Az ellenzéket oltásellenességgel vádoló Fidesz nyallerei még a koronavírus veszélyeit is tagadták

A Demokrata nevű, „hetilapnak” hazudott papírhalmaz frontembere sem tekinthető még csak kritikára sarkalló jelenségnek sem, hisz’ szolgalelke oly’ precizitással simul be a NER fogaskerekei közé, mint egy japán mikroelektronikai vállalat gépészmérnöke a napi rutinba, de az egy évvel ezelőtti agymenése tűpontosan mutatja meg a magyar közélet orbánnyallereinek hitelességét. Bencsik Andrásról van szó.

Korábban már megírtuk, hogy Bencsik András egy évvel ezelőtt bőszen értekezett arról több alkalommal, hogy a járvány kamu. Azóta a Bncsik Andrást is bőszen futtató Fidesz-média naponta áll elő valami olyan bullshit információval, amivel igazolni szeretnék, hogy a "oltásellenes ellenzék miatt halnak meg az emberek Magyarországon", ezzel is hárítva a kormányzati felelősséget.

Tegyük fel akkor kérdést: mennyire felelős pl. a nagy nyilvánosság előtt a járványt tagadó Bencsik András?

Vagy mennyire felelős az országos tisztifőorvos, Müller Cecília, aki a járvány kirobbanása után is azt hangoztatta, hogy egészséges embernek nem kell maszkot hordani? (A 378244. eldadogott tojáshipózós, nyunyókás baromságáról nem beszélve.)

Vagy mennyire felelős Gulyás Gergely, aki szerint a fiatalabbak nyugodtan össze-vissza fertőzhetik egymást?

Ha felelőseket keresünk, akkor érdemes megjegyezni ezeket a neveket. 2022-ben fontos lehet.