Orbán Viktor nagyon optimista!

Mindez a szokásos pénteki propagandarádiós szerepléséből derült ki. 

A miniszterelnök ezúttal is felmondta a kötelezőt, így a szokásos adatismertetés mellett természetesen megjegyezte, hogy szerinte az ellenzék, pardon a baloldal oltásellenes. Azért jó hír is akad:

Én nagyon optimista vagyok 

 – jegyezte meg Orbán már annak kapcsán, hogy köszönetet mondott a kereskedelmi és iparkamarának, ahogy a szálloda- és vendéglátóipar képviselőinek is a folyamatos egyeztetésekért. A teraszdíjak eltörlése miatt pedig elnézést kért az önkormányzatoktól (:-D :-D :-D), melyek a kormány bosszúhadjárata, korábbi intézkedései miatt, már így is lassan kivéreznek. 

Feltehetően közel sem ennyire optimisták a valós segítség nélkül hagyott, elmúlt időszakban tönkrement tízezrek, vagy éppen azok a vendéglátósok, akik már soha többé nem tudnak kinyitni, hogy a járvány áldozatairól, családjaikról már ne is beszéljünk. De bizonyára azok a pedagógusok, gyermekek, szülők sem osztják a kormányfő lelkesedését, akik érintettek a hétfői iskolanyitásban. Nem megpelő, a gyermekekre is egyre veszélyesebb a vírus, ráadásul fertőzni továbbra is fertőzhetnek, a pedagúgusokra pedig eddig is az volt, ráadásul sokan közülük még az első oltásukat sem kapták meg...

De a lényeg, hogy Orbán Viktor optimista. Családja, és strómanjai szárnyalását elnézve persze ezen nem is lehet csodálkozni.