Hiánypótló: Tarlós István végre "interjút" adott a Ripostnak

De még milyet! Újabb sajtótörténeti mérföldkő.

Tarlós István "nem foglalkozik" Karácsony Gergellyel, csak heti 3-4-szer. Ezek általában Magyar Nemzet-interjúkban vagy Hír TV-s szereplésekben merülnek ki. De azért van, hogy akad egy-egy délelőtt, mikor tényleg nem foglalkozik Karácsony Gergellyel. Most megint pont nem egy olyan napra viradtunk, mert a Ripostnak adott interjújában Tarlós István véletlen megint foglalkozott Karácsony Gergellyel.

Tarlós István tavaly nyáron az Azonnalinak adott interjújában két dolgot is mondott Karácsony Gergellyel kapcsolatban a másik 96-on kívül.

Az egyik:

Nyolcadik hónapja nem én vagyok a főpolgármester, az új főpolgármestert én nem akarom bántani, az ellenzéki online média meg úgy védi és építgeti, hogy az már kezd kínos lenni a számára. 

És a másik:

Nézzék, nem foglalkozom Karácsonnyal. Én nem keresem. Ha nem merült volna fel a Lánchíd-ügy, és nem kérdeznének meg erről, most se foglalkoznék vele.

Tarlós István most a Ripostnak adott interjút azok után, hogy már másfél éve nem főpolgármester. Itt aztán annyira nem foglalkozott Karácsony Gergellyel, hogy ez lett a beszélgetés címe:

"Tarlós István: Karácsony lépni sem tud, ha Gyurcsány nem akarja – itt a teljes interjú!"

A folytatás pedig ez: 

Nem tartom magam a belvárosi kerékpározás apostolának, de mi legalább rendes kerékpárutakat építettünk, nem csak fölfestettünk valamit meglepő helyekre – mondta Tarlós István korábbi főpolgármester.

Az interjú további 8 ezer karaktere is pont ennyire nem fogllakozik Karácsony Gergellyel, szóval nagyon érdekesre sikerült. Nem szívesen linkelnénk ide, aki szeretné, a Ripost online felületén megtalálja. Csak óvatosan, ütős cucc, ellenben kifejezetten szórakoztató!