Bencsik András 4 kg-os könyve után most "hiánypótló" film is készült Orbán Viktor "eredményeiről"

Bemutatták az Alapjogokért Központ: Őszinteség, Bátorság, Büszkeség – Újra naggyá teszik Magyarországot című filmjét. Bohár Dániel szerint a mű "talán legerősebb pillanata, amikor Kövér László vall politikai hitvallásáról".  Ez az előbbi két mondat pedig túl sok olyan információt tartalmaz, amit megfelelő jelzővel lehetne illetni.

Kezdjük az alapoktól!

Alapjogokért Köpont: a fideszes mélyszervilis propagandajcucc figurái többfunkciós lakájok, a stratégiai igazgatójuk, Kovács István például külön képzést indított arról, hogy hogyan kell a "balliberális véleményt" elnyomni a Facebookon. Ő korábban dolgozott az orbánista kutatóintézetnél, a Nézőpontnál is.

Bohár Dániel: A "film" egyik alkotója. A Pesti TV bedezsoltja, ő is olyan propagandista, aki nem csak az orbánista médiumnál veszi fel a fizetését, hanem a közpénzszivattyúként működő lakájintézet, az Alapjogokért Központ Központinfóját is felolvasgatja. Nem is olyan régen úgy került be a hírekbe, hogy a Pesti TV médiamunkásaival több szabályt megszegve vidáman falatozgatott a Képviselői Irodaház aulájában. Ő az az orbánista felszopó, aki elsőként mondta ki nyíltan, és foglalta össze egyetlen mondatban, hogyan működik a fideszes sajtómunkás:

„Nem szarok oda, ahol eszek.”

És akkor a címben említett "film": "A nem szarok oda, ahol eszek" anyagilag még inkább megtámogatott, magasabb nyallerszintű végterméke. Tulajdonképpen a szar vitrinbe helyezése és annak kiállítása a Karmelita kolostorban, hogy azt a szarra szívesen rászálló legyek nyálat csorgatva körberöpülhessék 2022-es szavazatokért cserébe.

Jó szórakozást!

Ja, és ha már a címben említettük: A film azért mégse annyira hiánypótló, hiszen 

Bencsik András már egy 4 kg-os könyvet ajánlott karácsonyra, ami Orbán "eredményeiről" szól.

Igaz, ami igaz, nem lehet elégszer elmondani, hogy Orbán Viktor mennyire zseniális, polgári, nemzeti, keresztény, hazafi.