Fideszes nagylelkűség: Kubatov Gábor meghívta egy Fradi-meccsre az egészségügyi dolgozókat

Mert most bizonyára erre van szükségük.

Amint megvan a 4 millió beoltott, együtt szurkolhatunk szombaton! A jegyértékesítés már megkezdődött. Ne feledjük azonban, hogy ez csakis azoknak köszönhető, akik már több mint egy éve, éjt nappallá téve dolgoznak értünk a koronavírus elleni küzdelemben. Ők azok, akik a frontvonalban harcolnak, akik munkájukkal lehetőséget teremtettek arra, hogy napokon belül újabb lépéssel közelebb kerüljünk a régi életünkhöz. Egészségügyi dolgozók, katonák, rendőrök, egészségügyi adminisztrációs munkatársak és még sokan mások, akiknek hála ismét visszatérhetünk majd a lelátókra szurkolni”

mondta Kubatov Gábor a Facebookra feltöltött videójában.

Így hát a Nemzet Hősei – az egészségügyben és rendfenntartásban dolgozók – a Fradi honlapján regisztrálhatnak a következő meccsre, melyet díjmentesen nézhetnek meg. Biozonyára erre van szükségük akkor, mikor

Magyarország vezeti az egész világon a halálozási statisztikát, miközben 27 ezer honfitársunkat temettük el a koronavírus áldozataként, miközben napi 200-an halnak meg, miközben hat beteg jut egy ápolóra, éjjel a kétszerese, és miközben 5500 egészségügyi dolgozót bocsátottak el.

A fenti adatokban érintettek valószínűleg egy jó Fradi-meccsel szeretnék kipihenni a fáradalmakat, úgyhogy nagy felajánlás ez Kubatov Gábortól.

A már bajnok Ferencváros amúgy szombaton 19:30-kor a Mezőkövesdet fogadja. Mással nem is érdemes törődni.