A Fidesz érdi képviselője büdös kommunistázva “válaszolt” az újságírónak, aki vagyonnyilatkozata felől érdeklődött

Bács István reakciója tökéletesen összefoglalja, miről szól a Fidesz. 

Történt, hogy az Átlátszó arról kérdezte a fideszes önkormányzati képviselőt, miért nem vallotta be a saját cégének nyújtott 71 millió forintos tagi kölcsönt a vagyonnyilatkozatában. Bács erre ekképpen reagált: 

Remélem nem bántom meg, de privát véleményem szerint ön egy hazug, rosszindulatú, manipulatív, velejéig romlott büdös kommunista, aki a lelkét is eladná, csak, hogy kitűnjön propagandista társai közül gazdái, és a többi hasonszőrű elvtelen senki előtt. 

Mivel elegem van a sorozatos rágalmaiból és hazugságaiból, figyelmeztettem, ha csak egy szó valótlanságot leír velem kapcsolatban, vagy velem kapcsolatba hozható természetes illetve jogi személyekről, vagy csak sejteti ezeket, akkor először a koszos ingjét, utána a szakadt gatyáját, végezetül pedig a lyukas cipőjét is leperlem önről. Fentiekre tekintettel kérem soha többet ne zaklasson megkereséseivel 

 - folytatta az Átlátszónak írt levelét a Fidesz érdi politikusa. Aki feltételezhetően nem nézett körül saját pártjában, mielőtt büdös kommunistázásba kezdett volna.

Hát akkor ennyi. Ez is kész! Gondolhatta a képviselő, akinek pártja a közpénzekből üzemeltetett propagandagyárakból áradó hazugságoknak, szervilis propagandistáknak köszönhetően van még talpon. A képviselő, aki annak a kormánynak a tagja, mely Európa egyik legkorruptabb formációjának számít. 

És hogy mi lehet a privát véleménye minden jóérzésű embernek Bácsról, mint politikusról és “privát” emberről? Inkább nem írjuk le, félő, hogy megbántanánk.