Luxus a köbön! 3 milliárdba kerülhet Mészáros Lölőke és Várkonyi Andrea szerelmi fészke

Kíváncsiskodók nézelődnek a luxusingatlannál, a biztonsági őrök mindezt nem nézik jó szemmel. 

A Svábhegyen található ingatlan kertjében egy kisebb tó is található, a ház pedig négy lakásból áll, összes 500 négyzetméteres területtel, plusz óriási teraszokkal. Így aztán Várkonyinak lesz bőven helye, ha el akar egy kicsit vonulni, és nem Orbán malacperselyének izmos mellkasán csüngene. 

Az ingatlant belül és kívül is felújítják, a Blikk nézelődő csoportokkal találkozott a helyszínen. 

Azért jöttünk, hogy megnézzük a szerelmi fészket, amelyet az adófizetők pénzéből építettek  

- mondta az egyik kíváncsiskodó a lapnak. 

A 444 információ szerint a szerelmi fészek összességében csaknem 900 négyzetméteres, és 186 négyzetméteres szauna is tartozik hozzá, akárcsak egy 14 méteres feszített víztükrű úszómedencés  wellnessrész, ahol a szerelmesek egymás társaságát élvezhetik, Orbán strómanja pedig kipihenheti a kemény munka okozta fáradalmait is. 

Várkonyi Andrea lánya egy 130 négyzetméteres önálló birodalmat kap, benne mindennel, amelyre egy tinédzser vágyhat, de például a tetőteraszra kerülő hatalmas jakuzzit egyenesen Olaszországból hozatják. Még arra is figyelnek, hogy ne legyen megerőltető egy ekkora házban az emeletek között közlekedni, ebben egy belső lift segít majd

- tette hozzá a lap. 

Egy ingatlanos, akit a Blikk kérdezett a ház értékéről, úgy saccolja, az ingatlan értéke 2, de akár 3 milliárd forintra is rúghat.