Madrid bánatában, Manchester örömében sírhat: Közel Ronaldo visszatérése

Madrid bánatában, Manchester örömében sírhat: Közel Ronaldo visszatérése
Fotó: AFP

Minden eddiginél erősebben tartja magát a hír, hogy a Real Madrid többszörös aranylabdás sztárja már idén nyáron a vörös ördögökhöz szerződik.

A 32 éves portugál csillaggal kapcsolatban az elmúlt hetekben arról cikkezett a világsajtó, hogy adóügyei miatt - a vád szerint 2011 és 2014 között közel 15 millió eurónyi adót csalt el - megorrolt a spanyol hatóságra, és szerinte klubja sem állt ki mellette ebben a nehéz időszakban.

Ronaldo állítólag Florentino Perez elnökkel is közölte szándékát, amitől úgy tűnik, hogy Zidane sem tudja eltántorítani. A pletyka szintjét már rég túllépte az ügy, mely akár a nemzetközi erőviszonyok átrendeződését is generálhatja.

Manchesterben természetesen minden követ megmozgatnak, hogy létrejöjjön az álomüzlet. A blancók által régóta csábított spanyol hálóőr, David De Gea mellett a hírek szerint 210 millió eurót ajánlanak Cristiano és a fiatal spanyol támadó, Álvaro Morata játékjogáért. Az elképzelés szerint az angolok így sem maradnának klasszis kapus nélkül, hiszen az AC Milan fiatal csillaga, a szerződéshosszabbítástól elzárkózó Donnarumma érkezhetne Angliába.

A Konföderációs kupán szereplő Ronaldót szerették volna megszólaltatni az üggyel kapcsolatban, ám a portugál sztár erre nem adott lehetőséget. Állítólag kisebb sérülését kezeltette, ezért nem jelent meg sem a sajtótájékoztatón, sem a vegyes zónában.