Ilyen, amikor a nertársakkal szembe jön a valóság: Betörtek Kásler Miklóshoz

A sárvári házába hatoltak be idegenek. Ilyen egyébként elég sok magyar állampolgárral megtörténik azóta is, hogy "két hét alatt rend lett".

Betörtek Kásler Miklós sárvári házába. Az emberi erőforrások miniszterének házánál hét óránál hosszabb ideig zajlott a helyszíni szemle. Az ablakon juthatott be a betörő az épületbe - írja a 112press.

A lapnak egy szomszéd azt mondta, vasárnap éjszaka vadul ugattak a környék kutyái, de akkor még nem tudták, hogy betörtek az emberi erőforrások miniszterének házába, csak akkor jöttek rá, mi történt, amikor másnap délután megjelentek a rendőrök.

„A házat egy férfi gondozza, minden nap itt van, szorgoskodik. Évekig nyugalom volt, azonban nemrégiben munkások érkeztek. Ha jól tudom, parkettáztak. Kicsit gyanús, hogy pont ezután törnek be a házba” – mondta az egyik szomszéd.

A betörő a ház vasútállomás felőli oldalán lévő ablakon juthatott be a házba. Arról egyelőre nincs információ, hogy mit vitt el.

Emlékszünk arra az esetre, mikor még a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkárának táskáját is ellopták simán, ami pont a Népszínház utcában lett meg?

És az megvan, hogy Magyarországon Pintér Sándor két hét alatt rendet tett? Reméljük, legalább Kásler Miklós elhiszi neki.