Deutsch Tamás megfejtette, hogy azért támadják az EU-ban a magyar jogállamiságot, mert Gyurcsány!

Égető szükség volt már arra, hogy valaki felfedezze itt is a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szálat. Deutsch Tamás egyből videónyilatkozatot is készített a témában.

A Fidesz európai parlamenti képviselői levéllel fordultak az Európai Bizottsághoz, mert álláspontjuk szerint a bizottság Magyar Gábor személyében egy virtigli baloldali politikai aktivistát nevezett ki a Magyarországgal foglalkozó idei jogállamisági jelentést előkészítő delegáció kapcsolattartójának - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációjának vezetője szerdán.

Az MTI-nek eljuttatott videonyilatkozatában emlékeztetett: az Európai Bizottság a 2020-as jogállamisági jelentés kapcsán tárgyilagosságot ígért, ehelyett azonban egy "politikai pamflet" született, ami az európai és a magyar baloldal rágalmait visszhangozta Magyarországgal szemben.

    
"Magyar Gábor egy virtigli baloldali politikai aktivista, aki Gyurcsány Ferenc és Gyurcsányné rágalmait is sokszor túlszárnyaló, elfogult nyilatkozatokat tett"

- jelentette ki Deutsch Tamás. És hát ezzel meg is érkeztünk.

Magyarország jogállam és kész, mert a jogállamiságot vizsgáló delegáció kapcsolattartója olyan ember, aki Gyurcsányt is túlszárnyalja baloldali rágalmakban, szóval tulajdonképpen rosszabb is mint Gyurcsány, de ha csak fele annyira lenne rossz, mint Gyurcsány, akkor is hazugság lenne, hogy Magyarország nem jogállam.

Stimmt?