Jobbik: Orbán, a túlterheléses támadó!

Nyomozás zajlik az oltásregisztrációs rendszer terheléses támadásai miatt. A magyar néppárt szeretné megkönnyíteni a hatóságok munkáját, elárulták, szerintük ki a felelős a történtekért. 

Orbán, a túlterheléses támadó 

Nyomozás zajlik az oltásregisztrációs rendszer terheléses támadásai miatt, mondta el a hét viccét Gulyás Gergely a mai kamuinfón. Felelős állampolgárokként szeretnénk megkönnyíteni a hatóságok munkáját: erős a gyanú, hogy a túlterheléses támadást maga Orbán okozta cinikus és felelőtlen kijelentéseivel. 

A kormány által rajzolt pályaív világosan mutatja, hogy augusztusig velünk maradnak a korlátozó intézkedések. Ezt még Gulyás Gergely sem tudta véka alá rejteni, minthogy azt sem, hogy épp a kormány oltásellenes, gyalázkodó, elbizonytalanító kampányának köszönhetően egyre csökken az oltakozni kívánók száma. 

Már a múlt pénteki nap is megmutatta: a magyarok, ha megfelelően bevizsgált, megbízható gyártótól származó vakcinákról van szó, hajlandóak oltakozni. Ha viszont az Orbánék által lemutyizott oltóanyagokról van szó, lepkehálóval kell összefogdosni az embereket. 

Amikor Orbánt csak a propagandisztikus 4 milliós szám érdekelte, hirtelen felszabadultak a nyugati vakcinakészletek. És úgy 10 percig a vakcinaregisztrációs oldal is működött. Mígnem jött az a bizonyos, sorban hatodik túlterhelés, ami pillanatok alatt elvágta rengeteg embertől az oltás lehetőségét. Hogy valóban a gyíkemberek támadták meg a rendszert, vagy egyszerűen nem volt felkészítve az orbáni káoszkommunikációra, azt sajnos továbbra is homály fedi. A fideszes bizottsági tagok ugyanis ismét szabotálták a Parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának a zárt ülését, így a nemzetbiztonsági szolgálatok képviselőinek nem kellett válaszolniuk az ellenzéki képviselők kérdéseire. Persze így legalább nem kellett megnevezniük a magyar nép elleni túlterheléses támadás egyszemélyi felelősét: Orbánt  

- olvasható az ellenzéki párt által kiadott közleményben.