A Fidesznek semmi nem szent: Temetőben is lövik a propagandafotókat

A siker érdekében sírokra is gond nélkül taposnak rá.

Visszataszító képeket tett közzé a Facebookon a szajoli híreket közlő oldal, az Informátor Szajoli. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei község temetőjében felújították a járdát, ez a nagy esemény pedig egyből indokolta Boldog István fideszes képviselő, illetve Szöllősi József polgármester ünnepélyes jelenlétét, így róluk remek propagandafotók készülhettek. Olyannyira remekek, hogy politikust ritkán látni ennyire gyomorforgatóan viselkedni. A plébánost meg még inkább, ő sem gondolta problémásnak ugyanis, hogy sírokra tapostak rá a nagy "járdaátadó" közben.

Íme a "járdafelújító" triumvirátus, Lengyel István plébános, Szöllősi József polgármester, és Boldog István fideszes országgyűlési képviselő:

Ezt a nagyszerű fotót később egyébként törölték, szerencsére az internet nem felejt. A kommentelők az elegáns jelenettel kapcsolatban megjegyezték azt is, hogy ha már másnak kötelező, a kiváltságosoknak is illene maszkot hordani, mire a polgármester azt válaszolta, hogy szabadtéren, munkavégzés közben nem kötelező a maszkhasználat. És ők itt ugyebár láthatóan dolgoznak.

A hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekménnyel vádolt fideszes Boldog Istvánra egyébként nem is olyan régen hat év letöltendőt kért az ügyészség.