Orbán Viktor nem boldog, mert Szoboszlai nem tagja a magyar Eb-keretnek

Komoly gondjai vannak a miniszterelnöknek. 

Hogy az Orbán számára legfontosabb témával, a focival kezdjük, a miniszterelnök a sérülés miatt kimaradó középpályással kapcsolatban elmondta, nem boldog, mert „végre felemelkedett egy magyar csillag a világ labdarúgásának égboltjára”, majd Mátyás bús hadával hasonlított össze a focit, de egyébként sikeres magyar szereplést vár. 

Oltásbiztonságban vagyunk 

- jelentette ki a miniszterelnök, aki ma is egy alternatív valóságba igyekezte elkalauzolni egyre fogyó hallgatóságát, mert “zsákban vannak a vakcinák”, az év végéig közel 16 millió vakcinánk lesz. Egyébként a teljes magyar lakosság 54 százaléka kapta meg az első, 38 százaléka a második oltást. Hamarosan azonban a tömeges oltásról készenléti oltásra állnak át. Ez azt jelenti, hogy néhány oltóhelyet fognak fenntartani, és oda lehet majd menni oltásra. 

A magyar védettségi igazolvány „minőségét tekintve kiemelkedő” - jegyezte meg Orbán, ő például “rejtett büszkeséggel” szokta mutogatni. 

Nálunk kiváló a helyzet a miniszterelnök szerint

– bezzeg más országokban! Az európai országok nem tartanak ott, ahol mi Orbán szerint, ott még maszk van, kijárási tilalom, sőt még “kártyájuk sincs”. 

A világban depresszió van, mi már szabadok vagyunk

– fokozta még Orbán, aki ezúttal sem beszélt arról a Kossuth rádióban sem, hogy a magyar kormány elmulasztott valós segítséget nyújtani a válság idején, így tízezrek mentek tönkre. Ahogyan azt sem említette, hogy hazánk az élmezőnyben volt a lakosságarányos halálozások számát tekintve, sőt volt, hogy vezettük is ezt a szomorú listát.   

A miniszterelnök sok minden másról is beszélt, de minket már annyira elöntött a hála ezen a ponton, hogy mást már nem is tudunk írni, talán csak annyit, hogy Isten fizessen meg drágadoktorORbánViktorlegjobbminisztterelnökúrnak.

Mindenért...