Kapaszkodj meg: A patkányozva, hülyézve uszító orbánista szerint Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít

Bencsik András elméjéből azért pattant ki ez a “megfejtés”, mert a katolikus egyházfő nem kíván találkozni a keresztényellenes magatartást folytató Orbánnal, és hű (k)Áderével. 

A kormánypártira erőszakolt Hír TV-ben a szervilizmustól messziről bűzlő élősködő azt találta mondani, hogy  

Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot azzal, hogy csak három órás tartózkodást tervez hazánkban. 

“Jézus Krisztus e tekintetben félreérthetetlen útmutatást adott, amikor azt mondta: ha a Szentatya szeretne majd odafönt, amikor eljön az ideje, megbocsátást nyerni a Mindenhatótól, akkor ennek az lesz a feltétele, hogy ő is meg tud-e bocsátani” - jegyezte meg az Orbán-fluffer, majd hozzátette 

e percben Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít, amivel rendkívül súlyos kárt okoz a keresztény világnak. 

Mint ismeretes, ahogyan azt lengyel sajtóértesülések is megerősítették, Ferenc pápa azért nem találkozik Orbán Viktorral vagy Áder Jánossal rövid budapesti látogatása során, mert többek között nem tetszik neki a magyar miniszterelnök menekültpolitikája.

Vagyis az egyházfő csak annyit tett, hogy nem azt figyelte, amit Orbánék mondanak, hanem azt, amit tesznek, hosszú évek óta, és az a legenyhébb megfogalmazás szerint is mérhetetlenül álkeresztény.

Arról, meg hogy kinek, kiknek kellene valóban megbocsátásért esdekelniük a Mindenhatónál, csak azért nem értekezünk hosszabban, mert ők is tudják, feleslegesen próbálkoznának. Egyébként is, még a földi lét során is felelniük kell tetteikért.