Végrehajtást indít a Jobbik a TV2 ellen

A kézivezérléssel irányított propagandacsatorna már nem pusztán csak hazudik, de még a jogerős ítéletben elrendelt helyreigazítást sem teszik közzé. 

A Fidesz-média egyik leggátlástalanabb elemének egy korábbi jobbikos frakcióülésről sikerült azt állítania, hogy a képviselők ott megünnepelték a Sargentini-jelentést. Ez pedig totális hazugság volt. 

Az ellenzéki párt közleményben reagált az újabb rendkívül erős és büszke történésekre: 

Tovább növelte a Fidesz-média hazugságai miatt megnyert sajtóperek immáron több százas számát a Jobbik. A törvényekre fittyet hányó fideszes szócső ellen most végrehajtást is indítunk. 

A legerősebb ellenzéki párt most azért perelte be a kormánypárti szennycsatornát, mert egy korábbi frakcióülésünkről azt hazudták, hogy a képviselőink ott megünnepelték a Sargentini-jelentést. De nemcsak hazudtak, hanem még a jogerős ítéletben elrendelt helyreigazítást sem tették közzé. 

Mindez elég ok volt arra, hogy elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék elmarasztalja, és csaknem félmilliós sérelemdíj, továbbá a perköltség megfizetésére kötelezze őket. Jellemző a TV2 színvonalára, hogy az őket képviselő, ugyancsak Fidesz-közeli SBGK Ügyvédi Iroda tagja a tárgyaláson kénytelen volt a felperes Jobbiktól elnézést kérni azért, mert még a perbeli beadványukban is minősíthetetlen sértéseket írtak rólunk. 

Az ügynek nincs még vége: a TV2 a helyreigazítást a mai napig nem tette közzé, ezért a Jobbik végrehajtási eljárást is indít ellenük. 

Szabadságot és jólétet minden magyarnak!