Bayer Zsolt nem érti

Sokszor megállapítottuk, hogy arról cikket írni, hogy Bayer Zsolt pronyóssággal elégíti ki a söpredék szegényes lelki szükségleteit, olyan, mint arról értekezni hosszasan, hogy nyáron süt a nap. Néha azonban kifejezetten szórakoztató.

Abban a műsornak nevezett valamiben, amiben az egyik, Bencsik András nevű humánumát vesztett egyed megállapította, hogy a katolikus pápa valójában keresztényellenes, ugyanott Bayer Zsolt részéről elhangzott az is, hogy

a pápa inkább ne is jöjjön ide, ha nem akar találkozni Orbánnal és Áderrel.

A Fidesz ötös számú tartóoszlopa mindemellett kifejtette azt is, hogy mi lenne a pápa kötelessége. Mert hát nála ugye ki tudná ezt jobban?

A fideszes agressziószelep már 4 évvel ezelőtt, a miskolci televízió Helyzetkép című műsorában a pápa migrációt érintő megnyilatkozásairól beszélgetett a műsorvezetővel. A konklúzió általában az ilyen alkalmakkor az (volt/van/lesz), hogy bármilyen, a Fideszével ellentétes vélemény „reakciós propagandának” minősül. Kedvenc Zsoltink így aztán ezt alapul véve, nemes egyszerűséggel már akkor ki is jelentette:

A pápa őszentsége, mint egy ilyen derék, liberális, genderben hívő marha.

Ezt megelőzően egyszer már „demens vénembernek” és „gazembernek” is titulálta az egyházfőt.

Mert ugye, amit egy argentin „migránshátterű” pápa mond, az Zsolti szerint nem isteni kinyilatkoztatás. Na, de amit ő mond… az már valami, sőt filozófiai szintézis!

Ő bátran anyázhat, flufferezhet, libsizhet, mindenkit elküldhet a büdös picsába, mi több, pogromra szólíthat fel, hiszen ő a nagy NER ötös számú tartóoszlopa, első számú médiacsicskája, aki a képzelt hatalmi pozíció adta magaslatról bármikor alpári suttyósággal taposhat a tömeglelkekbe. Olyankor nem hasad meg a polgári-keresztény-konzervatív krédó. Az a narancssárga cukormáz, amit Orbánék szerint még a Bayer-féle bullshiteket kiokádó tűzhányók sem olvasztanak meg.

Hagyják, hadd forrongjon, a fideszes szekértábor nyugger- és prolibandáinak úgyis bejön egy ilyen termetes véleménygyár, hiszen legalább annyira szegényes és prosztó szókinccsel van megáldva, mint a célközönség, így könnyen megmondhatja, miről, mit kell gondolniuk.

Namármost, ebben kormányfő által kézivezérelt médiabirodalomban, ahol Bayer valahogy véleményvezér lehet, nem érti, hogy a katolikus egyházfő miért nem szívesen találkozik az ő kitartójával. Abban az országban, ahol a katolikus egyházfőt permanens könnyedséggel nyilvánítja keresztényellenesnek a kormányfő által kézivezérelt médiabirodalom legutolsó csicskája. Is.

A NER szürkeállomány-pusztító kampánya ugyan lemerül a néplélek legocsmányabb bugyraiba, hogy szavazatokat merítsen onnan, és a Bayer-Bencsik-félék is bátran ficánkolhatnak a szarvihar kavarta hullámokon, de még mindig nem sikerült észrevenniük, hogy ezzel saját magukat tették/teszik egy olyan egyirányú parkolópályára, ahonnan nincs visszaút.

Mi pedig már csak egy kellemes, hűs fröccsöt kérünk a nyári melegben. 

(Szerdán délelőtt közleményt adott ki a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia. Ezt írják: Ferenc pápa várhatóan 2021. szeptember 12-én az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust lezáró szentmisére érkezik Magyarországra. 

A szentmisét megelőzően a tervek szerint külön találkozni fog a magyar állam vezetőivel, Áder János köztársasági elnökkel, Orbán Viktor miniszterelnökkel, a kormány tagjaival és más magas rangú állami vezetőkkel.

Sajnálatosnak tartjuk, hogy a Szentatya magyarországi programjáról – amely jelenleg még szervezés alatt van – hamis információk és téves értelmezések terjedtek el helyi és nemzetközi médiumokban. Például nem felel meg a valóságnak az a híresztelés, hogy a Szentatya bárkivel való találkozást kizárt volna a programjából.)