Ez az a pont, amikor már Graz sem segít: Orbán szerint migránshadak dörömbölnek Európa szinte minden ajtaján

A járvány lecsengett, így újra támadnak a migránsok, legalábbis Orbán szerint.  

Persze valamit csinálni kell, ha már a kormányzás nem megy. Így marad a figyelemelterelés, és persze a rettegés kiváltása. Orbán szokásos pénteki propagandarádiós (le)szereplésének részleteitől ezúttal is megkímélnénk a nem az alternatív, hanem pusztán a valósághoz szokott olvasóinkat. 

Arra mutatnánk csak rá, mi várható azután, hogy lecsengett a járvány. Pontosabban Orbán Viktor mutatott rá erre, amikor azt találta mondani: 

Migránshadak dörömbölnek Európa szinte minden ajtaján! 

Nem pusztán az illegális migrációt kell elutasítani, de két évig semmilyen migrációt ne engedjünk. Ez szerepelni fog a nemezti konzultációban is - nyugtatott meg mindenkit a miniszterelnök, aki korábban a letelepedési kötvényekkel már tízezreket beengedett az országba, migránskaravánján pedig számolatlanul érkeznek hazánkba a külföldi munkavállalók, miközben az alacsony bérek miatt a magyarok elhagyják az országot. 

Egyetlen mondat erejéig térjünk vissza az Orbán által vizionált migránshadakhoz: Hát nem rendesek, hogy megvárták a járvány végét, és az elmúlt bő egy évben nem támadtak?