A diplomás kommunistákat vezető Orbán megint "diplomás kommunistázott"

A Szamizdat 10. címmel Orbán Viktor a miniszterelnöki honlapjára firkantott egy lábjegyzetet  a pedofilellenes törvényhez. Újdonság nem volt benne, szórakoztató elem annál inkább.

Szerinte a pedofilokat büntető új törvények miatt verik félre az európai harangokat.

Hiába, a mozgalom örök, már nem a "világ proletárjai egyesüljetek", hanem a "világ liberálisai egyesüljetek" az új jelszó - írta Orbán, hozzátéve, hogy ez csak erősíti azt a közép-európai meggyőződést, hogy ma a liberális voltaképpen a diplomás kommunista.

Ezt a jelzőt már nem először használta, a 2020 februári évértékelőjében úgy fogalmazott, hogy 

"nincs is olyan, hogy liberális, csak kommunista. A liberális nem más, mint diplomás kommunista"

Mondta ezt egy volt kommunistáktól hemzsegő volt liberális párt elnöke. Úgy is mondhatnánk, hogy ezen gondolatmenet alapján a nagyhazafinemzetikeresztény kormányfő 1992-től minimum 8 éven keresztül nagyon durván kommunista volt. 

A Fidesz ugyanis 1992. február 8-tól egészen 2000. október 28-ig a Liberális Internacionáléban töltött be jelentőségteljes szerepet, miközben Soros pénzén nevelkedett. Ja, és 1994-ben Orbán azt is kijelentette, hogy amíg ő a Fidesz elnöke, a párt liberális marad. Tehát kommunista. Ilyen szempontból sikerült is betartani az ígéretet.

Nem vélekedett másképp Kövér László se, aki 1993-ban a budapesti liberális világkonferencián arra kérdésre, hogy szerinte melyek az igazi liberális értékek, így válaszolt:

A tolerancia, a türelem, a másság elviselésének képessége a másik alapértéke a liberalizmusnak, amit egy igazi liberálisnak nem szabad elfelejtenie.

Afelől eddig se volt kétség, hogy akárcsak Orbán, Kövér László is Soros pénzen nevelkedett diplomás kommunista. Köszönjük, hogy emlékeztetett erre megint mindenkit, miniszterelnök úr! Igaz, egy percig sem felejtettük el.