Aggasztó fotóval jelentette be Orbán, hogy ma is betotyogott a propagandarádiójába

Eléggé megviseltnek tűnik a miniszterelnök úr, persze, aki ennyit hazudik, és tudja, hogy az ellenzéki összefogás jó eséllyel elsöpri majd őt és a rendszerét, annak van félnivalója. 

Orbán előbújt a kordonok és a fekete fóliák mögül, és rögtön be is totyogott propagandarádiójába. Mondhatnánk, ha péntek, akkor a miniszterelnök egyre fogyó hallgatóságának igyekszik elhinteni az alternatív valóságot a Kossuth rádióban. 

  

A járvány enyhül, hacsak nem durrantják be a vírust a teltházas meccsek, így aztán ismét előkerül a téma, amivel a kormányzással nem törődő Orbánék anno talpon maradtak, és jó ideje tartják rettegésben szavazóikat: a migráció! 

Mivel nyár van, ráadásul péntek, a nem alternatív valósághoz szokott olvasóinkat ezúttal is megkímélnénk Orbán agymenéseinek részletezésétől. Röviden, erről beszélt ma a kormányfő a propagandarádiójában: 

  • Nem érti (😀), miért aggályos a melegeket is érintő törvény, mert szerinte az egyáltalán nem melegellenes (😀). 
  • a költségvetésről, amely nagyobb hiánnyal tervez, de pusztán csak a versenyképesség megőrzését és a gazdaság megerősítése miatt (mintha most annyira versenyképesek lennénk 😀 - a szerk.), 
  • és az oltásról, ami szerinte jól halad (😀), dacára annak, hogy még ő is elismerte, aggasztó, hogy a felnőttek körében hárommillióan nem vállalták eddig a koronavírus elleni vakcinát. 

Orbán aztán a mai alákérdezős interjú során is olyan mélyre süllyedt az általuk kreált párhuzamos univerzumban, hogy abból rendkívül fájdalmasan lesz kizökkennie 2022-ben...