Nagyon meleg van Budapesten, úgyhogy a Fidesz szerint Karácsony Gergely alkalmatlan

Tarlós István idején még hőségriadó se volt Budapesten!!4!!4!!!!44!

A 3-as metróban még mindig nincs klíma, Zuglóban még a korábban működő szökőkutakat is leállították, a főváros által beígért beígért hűsítő szigeteknek és ivókutaknak se híre, se hamva – sorolta a Magyar Nemzetnek Borbély Ádám, fővárosi fideszes politikus. Szerinte minderre nagy szükség lenne, hiszen hőségriadó lépett életbe.

Fura, de Tarlós István a Fidesszel karöltve évekig - már bocsánat a kifejezésért - lefosta, hogy lángolnak az emberek a metrókocsikban nyáron. De tényleg. Mert olykor simán volt 35 fok feletti hőmérséklet az M3 43 évig felújított vonalán.

Sőt, Tarlós 2017-ben ezt mondta a metrós klímával kapcsolatban:

A hibákba és kudarcokba könnyen bele lehet kapaszkodni. Elismerem, hogy nem semmitmondók, de könnyen kijavíthatók, és eleve elkerülhetők lettek volna. Ezek egyszercsak véget érnek. Akkor mit kérdeznek majd a 3-as metróról? Hogy miért nincs klíma? Mikor volt a metrón klíma? A metró más, mint a villamos, 25 méterrel a föld alatt nem tűzi a nap, miért lenne feltétlenül szükség klímára akkor is, ha nincs rá pénz? Lehet ilyeneken szórakozni, hogy legyen klíma, azt is lehetne követelni, hogy legyen büfékocsi is.

2019-ben, az önkormányzati választás előtt persze már Tarlós is pedzegette, hogy csak kéne az a klíma, de aztán valahogy mégse lett.

Igaz, Tarlós István olyan jó főpolgármester volt, hogy hőségriadót se kellett elrendelni Budapesten, Karácsony Gergely meg amúgy alkalmatlan. Ennyi.