Orbán most épp LMBTQ-aktivistáktól „véd meg” minket – Szekunder szégyen videó!

Nem csak a migránsoktól óv a magyar miniszterelnök 15 milliárdért is, a gyerekeinket se hagyja megrontani a brüsszeli LMBTQ-aktivisták által. Őket inkább politikai célokra használja.

Nem igazán lehet ezt szavakkal körülírni, íme a kormányfő mai közösségi médiás produktuma:

És hogy mennyire védi a gyerekeket és az egészséges fejlődéshez való jogot a Fidesz, arról az elmúlt években tanúbizonyságot is tettek:

  • Klausmann Viktor és Novák Katalin minden gond nélkül használta kampányeszközként a gyerekeket az önkormányzati választáson.

  • A fideszes Koncz Zsófia a tavalyi borsodi időközi választás kampányában jogszabályt sértett, mert kiskorúakkal próbálta magát és pártját népszerűsíteni egy szerencsi játszótéren.

    kzs_gyerekek

  • Baja fideszes polgármestere szintén 2019-ben, az önkormányzati választás előtt gondolta úgy, hogy helyénvaló a bölcsődében gyerekekkel kampányolni. Szerinte "kedves és mosolygós kisgyermekek fogadták a megújult Kodály utcai bölcsődében", bár az alábbi kép nem éppen a kicsik boldogságáról tanúskodik.


  • 2017-ben a Fidesz óvodás gyerekeket is bevetett a Soros-ellenes kampányban. 

    Simonka György (bűncselekményekkel vádolt) fideszes politikus büszkén tette a kormánypárti pokolkonyha részévé saját óvodás kisfiát Tótkomlóson. Bár ő bátran kitette a fotóját a nyilvános közösségi oldalára, mi inkább kitakartuk az arcát, ahogy azt szokás.

    Facebook/Simonka György


    Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő sem kímélte a legkisebbeket sem. Keresztény-konzervatív-polgári létén felbuzdulva a veszélyes Soros-tervet leleplező szórólapból átadott egyet egy babakocsiban üldögélő gyereknek is Miskolcon. Magyarország, 2017.

    Facebook/Csöbör Katalin

  • A fideszes Boldog Pista rendre óvodában turnézik:


    A sort még bőven lehetne folytatni. Az orbáni propagandától vajon ki védi meg a gyerekeket?