Nagy pénz, kis foci: A Vidi után a héten Orbán csapatát is lenullázták

Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen! 

A Puskás Akadémia a hét közben 3-0 arányban vérzett el az RFS csapata ellen. Ha nem hallottál még erről az alakulatról, nem a te hibád, a lett klub nem gyakran ér el ilyen szép sikereket, a felcsúti csapat azonban kellemes ellenfélnek bizonyult számukra. 

Ez a párharc első felvonása volt, a Mol Fehérvár FC viszont már búcsúzott is a nemzetközi küzdelmektől, miután a fehérvári klubnál egy örmény csapat, az Ararát Jereván bizonyult jobbnak. Az örmények nem folytatták ilyen jól, a következő körben hazai pályán véreztek el simán egy lengyel csapattal szemben. 

A már eddig is brutális közpénzmilliárdokat felemésztő magyar foci tehát tovább “hasít” klubszinten a nemzetközi porondon, igaz a tavaly is remekül szereplő, elképesztő összegekért igazoló és méregdrágán működő Ferencváros egyelőre legalább talpon van, és közepes eredményt elérve kedvező helyzetből várhatja a visszavágót litván ellenfele ellen, akit az idevágón egyetlen magyarral a kezdőtizenegyben vert meg 2-0-ra.  

A negyedik magyar klub az Újpest vérszegény 2-1-es hazai “sikerrel” nyitott az FV Vaduz ellen, egy liechtensteini csapatról van szó. 

Talán, ha még több stadion és akadémia létesülne közpénzből, akkor más lenne a helyzet...