Fidesz-csicska: "Aki parizert eszik Piros Arannyal, primitív, igénytelen ember"

Jakab Péter nemrég posztolt arról, hogy dinnyét eszik, és málnát szed a kertben a gyerekeknek, megjegyezve, nagyon elszabadultak az árak. A Fidesz és lakájmédiája megint nem bírta ki, hogy ne fűzzön kommentárt mindehhez, sőt még az egyik legjelentéktelenebb, ámde annál szervilisebb médiaipari aprómunkásuk is "véleményt" alkotott róla. Jakab Péter pedig válaszolt.

Szentesi Zöldi László cikkel foglalkozni kb. olyan, mint alkohol nélkül hányni. Indokolatlan, értelmetlen, nehezen veszi magát rá az ember, de azért a végén mégiscsak megkönnyebbül. A hasonlat már csak azért is helytálló, mert már pár sor elolvasásakor az erős öklendezés fázisába lehet kerülni. Jakab Péter ennek megfelelően reagált a megszokottan gyomorforgató írásra, miután tegnap Szentkirályi Alexandrának is megmutatta, hogy a kormánypártok ficsúrjainak fogalmuk nincs a való világról.

Nemrég posztoltam arról, hogy dinnyét eszek, és málnát szedek a kertben a gyerekeknek, megjegyezve, nagyon elszabadultak az árak. És akkor jön a Fidesz egyik fő értelmiségije, vagy mije, Szentesi Zöldi László. A HírTV-ben egyszer találkoztam vele, még 2018-ban. Nem tette zsebre azt a beszélgetést. Most tollat ragadott, és mivel a zöldség-gyümölcs drágulásával nem tudott vitatkozni, abba kötött bele, hogy országgyűlési képviselő létemre parizert eszek Piros Arannyal. Szó szerint ezt írja, figyeljetek: „ha valaki tényleg beéri Piros Arany, parizer kombinációval, pedig – figyelem, most jön a lényeg! – megtehetné, hogy normális ételeket fogyaszt, az nem szerény és szegény, hanem primitív, igénytelen ember”

  - írja Jakab Péter.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje hozzáteszi ehhez, hogy akkor ezek szerint a jachton prostizó, drogozó, ereszen akrobatázó kőgazdag fideszesek nyilván intelligensek és igényesek.

Ha ez a mérce, akkor köszönöm, de maradok a parizeres kiflinél. Ma is az volt a reggeli, Piros Arany helyett most épp tejjel. Tanárként is ezt ettem, és most is ezt eszem. Én ilyen vagyok. A miniszterelnök meg azt mondta, hogy ő régen is luxusrepülővel ment focimeccsre, és most is azzal megy. Ő meg ilyen. Jövőre eldönti a nép, melyik a szimpatikusabb

- fogalmaz Jakab.