Pintér Sándor szerint Jakab Pétert börtönbe kellene zárni, ha válaszolna neki a Pegasus-üggyel kapcsolatban

Mert már a kérdésfeltevés is jogsértő.

Jakab Péter Írásbeli kérdést tett fel Pintér Sándornak arról, hogy mégis milyen alapon hallgatják le a magyarokat a Pegasus kémprogrammal? Kiket, miért, hányszor, és kik jutnak hozzá a hallgatózás során szerzett adatokhoz? 

Pintér Sándor pedig válaszolt. Amolyan elvtársiasat.

A belügyminiszter reakciója az volt, hogy ezt nem írhatja le, csak a Nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén mondhatja el. Azt meg ugye a Fidesz képviselői nem hajlandóak összehívni.

Vagyis a kormány lehallgat, a Fidesz meg falaz neki. Minden mást pedig még megkérdezni is bűn. Pintér ugyanis jelezte nekem, ha válaszolna az írásbeli kérdéseimre, azzal én, mint kérdésfeltevő, jogsértést követnék el, amiért szabadságvesztés jár. Így halad előre a Fidesz a fehérorosz úton, ahol nem a lopásért jár börtön, hanem a kérdésért. Rajtunk múlik, meddig jutnak. Hagyjuk nekik, hogy a közélet után a magánéletünkbe is betörjenek, vagy véget vetünk az őrületnek? Én az utóbbira szavazok. És nem lesz több megválaszolatlan kérdés

- írj a Facebook-oldalán Jakab Péter.

Orbán Viktor régóta azoknak a keleti diktátoroknak a kegyeit keresi, akik olyan rezsimet építettek ki, ahol újságírókat gyilkolnak le, újságírókat börtönöznek be, ahol ellenzéki politikusokat, vagy ellenzéki véleményformálókat sújtanak börtönbüntetéssel. Így működött ez a kommunizmus idején is, csak azóta sokkal fejlettebb lett a rendszer. Orbán Viktor és brigádja immár úgy tud mocskos zsarnokként a hatalma fenntartása érdekében ocsmány diktatúrát építeni, hogy közben pár millió embert még meg is hülyíthet az álnemzetikeresztényhazafi demokráciát védő maszlaggal. 2022-ben van esély ezen változtatni.