Politikai pedofília: A Fidesz egyik kedvenc kampányeszköze

A kormánypárt veri a mellét, hogy 10 év után – egy igencsak visszás törvénnyel – végre felléptek a pedofilokkal szemben. Eközben azonban a politikai pedofíliát rendszerint alkalmazzák a kampányban, és egyre gátlástalanabb módon.

Győrben 30 000 darab emlékérmet osztanak ki a húsz évesnél fiatalabbaknak abból az alkalomból, hogy 750 éve kapott királyi városi jogokat a település. A 444 vette észre, hogy ahhoz, hogy az arra jogosultak megkaphassák ezt az emlékérmet, egy regisztrációt kell kitölteniük a gyor750erme.hu oldalon.

Az oldalról nem lehet továbblépni addig, amíg a szülők hozzá nem járulnak ahhoz, hogy a gyerekeikről készült képeket mindenféle korlátozás nélkül felhasználhassa Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata. Legközelebb november 25-én rendeznek ilyen érmeátadó-ünnepséget, de az év során már volt több. Az októberiről már készültek is képek és fel is használta az önkormányzat egyik dolgozója: maga a polgármester a saját, politikusi oldalán.

Facebook/Dézsi Csaba

Régóta tudjuk, hogy nem csak a migránsoktól óv a magyar miniszterelnök 15 milliárdért, a gyerekeinket se hagyja „megrontani” a brüsszeli LMBTQ-aktivisták által. Őket inkább politikai célokra használja. Hogy mennyire védi  az egészséges fejlődéshez való jogot a Fidesz, arról az elmúlt években tanúbizonyságot is tettek, nem olyan régen éppen pl. Novák Katalin családügyi miniszterasszony.

Ha már Szolnokon járt, a város fideszes polgármesterével elment a Móra Ferenc úti bölcsődébe, ahová hogy, hogy nem elkísérte őket a közmédia fotósa is - közpénzből. Hogy a gyereket fényképezze.

MTI/Mészáros János

Mindez persze, nem Novák Katalin saját műfaja, az összes fideszes kitartott él a hasonló "lehetőségekkel":

 • Klausmann Viktor és Novák Katalinnal minden gond nélkül használta kampányeszközként a gyerekeket az önkormányzati választáson is.

 • A fideszes Koncz Zsófia a tavalyi borsodi időközi választás kampányában jogszabályt sértett, mert kiskorúakkal próbálta magát és pártját népszerűsíteni egy szerencsi játszótéren.

  kzs_gyerekek

 • Baja fideszes polgármestere szintén 2019-ben, az önkormányzati választás előtt gondolta úgy, hogy helyénvaló a bölcsődében gyerekekkel kampányolni. Szerinte "kedves és mosolygós kisgyermekek fogadták a megújult Kodály utcai bölcsődében", bár az alábbi kép nem éppen a kicsik boldogságáról tanúskodik.


 • 2017-ben a Fidesz óvodás gyerekeket is bevetett a Soros-ellenes kampányban. 

  Simonka György (bűncselekményekkel vádolt) fideszes politikus büszkén tette a kormánypárti pokolkonyha részévé saját óvodás kisfiát Tótkomlóson. Bár ő bátran kitette a fotóját a nyilvános közösségi oldalára, mi inkább kitakartuk az arcát, ahogy azt szokás.

  Facebook/Simonka György


  Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő sem kímélte a legkisebbeket sem. Keresztény-konzervatív-polgári létén felbuzdulva a veszélyes Soros-tervet leleplező szórólapból átadott egyet egy babakocsiban üldögélő gyereknek is Miskolcon. Magyarország, 2017.

  Facebook/Csöbör Katalin

 • A fideszes Boldog Pista rendre óvodában turnézik:


  A sort még bőven lehetne folytatni. Az orbáni propagandától vajon ki védi meg a gyerekeket?