"Sz.pjátok le a zsidók f.szát!" - íme a fideszes körökben ismert "ártatlan kutyasétáltató"

A Fidesz propagandagyára szerint földre tepertek egy ártatlan kutyasétáltatót Jakab Péter fórumán. De ki is ő a valóságban, aki a helyszínen lőfegyver használatával is fenyegetett? A Jobbik megmutatta.

Tele voltak a hírportálok az utóbbi hónapokban azzal, hogy ahol országjárása során Jakab Péter felbukkan, ott rendre fizetett provokátorok is megjelennek. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje ellen van, ahol sarki kocsmából érkeztek fideszes bértüntetők, esetleg több tonnás munkagéppel kezdtek fenyegetőzni, de talán a bohócjelmez volt a favorit.

Bár úgy tűnik, Jakab Pétertől tartanak a legjobban Orbánék, a bérhőbörgés az ellenzéki összefogás más szereplőinél is jelen van. Ez petig a félelmen túl azt üzeni: A NER legmocskosabb működési mechanizmusa lesz érvényben a 2022-es választás során is: hazugság, propaganda, olcsón megvehető biomasszának tekintett szavazóréteg, kétbites politikai kommunikáció, gyomorforgató médiahadjárat, hülyének nézett állampolgárok.

Azért érdekes, hogy fideszes fórumokon nem találkozni magukból kikelt ellentüntető pronyóbázissal, pedig ha valaki ellen van ok felháborodóséra, az Orbán Viktor és az általa teremtett Nerisztán.