Tovább osztogat Orbán a választás előtt azoknak, akikek 11 évig le se sz.rt

Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban megint verte a mellét, hogy mennyire segítőkész a kormánya. És persze elővillant a második legfontosabb "programpont" is: ha Gyurcsány jön, vége mindennek!

A szokásos péntek reggeli bullshitgenerátorban Orbán közölte: A legutóbbi kormánydöntések alapján minden időskorú novemberben egységesen 80 ezer forintot kap majd kézhez. E mellett a magasabb infláció miatt visszamenőleges hatállyal 1,2 százalékkal emelik a nyugellátásokat. Emlékeztetett rá, hogy az idősek mellett a gyermeket nevelő családok is kapnak segítséget, miután jövőre 1,9 millió szülő kapja vissza az idén befizetett adóját. Emellett az ápolók bérét 21 százalékkal, a bölcsődei dolgozókét 20 százalékkal, a szociális világban dolgozókét és a kulturális dolgozókét is szintén 20 százalékkal emelik majd 2022-ben.

Majd miután megdícsérte emiatt magát, bedobott egy burkolt fenyegetést is:

2002-ben figyelmezették az embereket, hogy ha a baloldal győz, ismét emelkedni fognak a rezsiárak. Ezt a baloldal tagadta, mégis rengetegszer emelték a rezsit.

És azért egyéb lózungok is előkerültek a szokásos forgatókönyvből:

Az unió visszaél a hatalmával, nem csoda, hogy minden országban nő az ellenállás az EU-val szemben. Nem engedjük át a gyerekeink nevelését LMBTQ-aktivistáknak.

Spoiler: Orbán Viktorra ezúttal sem szakadt rá a stúdió.