Jakab Péter újabb pert nyert Orbán propagandagépezete ellen

Csak a szokásos: aki veszélyes a hatalomra, azt gátlástalanul megpróbálják lejáratni mindenféle hazugsággal.  

Ezúttal a roppant szervilis szereplőkkel, például Marsi Anikóval, vagy Gönczi Gáborral fémjelzett TV2 volt a soros. Szokás szerint hazudtak, a Jobbik elnöke pedig perelt, és nyert. 

   

 

Követni is nehéz, a kormány bértollnokai mikor és mit hazudoznak össze az ellenzéki szereplőkről, és éppen mikor veszítik el emiatt az újabb sajtóperüket. 

Áprilisban a Magyar Nemzet és a propagandakiadvánnyá züllesztett Somogy megyei Sonline következett a sorban. Előbbi Jakab Péterről hazudta, hogy ő utasította a Puskás Arénába tervezett titkos alagút ügyét feltáró Stummer Jánost államtitoksértésre, amiért elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék helyreigazítás közlésére kötelezte. 

Januárban Jakab Péter nyert velük szemben pert, mert ugyanaz a csicska, Bordács Bálint írta róla egy tavaly júliusban megjelent cikkben, hogy a Facebook-oldalán megtévesztő fotót tett ki a saját népszerűségének bizonygatása érdekében. Persze semmi nem volt igaz a cikkből, ezért az Origot helyreigazításra kötelezték a százezres perköltség megfizetése mellett.

Az utóbbi időben számos hasonló eset történt, ami nem váratlan, hiszen a kormánymédia tulajdonképpen minden nap előáll egy hazugsággal. Egyébként 80 sajtópert vesztettek csak az elmúlt évben, az első helyen az Origo áll.