Ha a Fidesz szerint mindenért Gyurcsány a hibás, hol maradt 11 évig az elszámoltatás?

A „Gyurcsány-korszak legsötétebb napjairól” a Fidesz-médiában napi 3426 cikk jelenik meg. Azt a kérdést viszont egyik sem teszi fel, hogy ennyi elkövetett bűn után hogyan lehet akkor még szabadlábon Gyurcsány Ferenc. Így aztán az Orbán-hívők sem érdeklődnek afelől, hogy Vezérük miért nem koppintott 11 év alatt a főellenség körmére.

A Fideszben gyakorlatilag külön Gyurcsány és "elmúltnyolcév" felelősöket fizetnek adóforintokból, volt elszámoltatásért felelős biztosunk, a kőkemény Budai Gyula személyében, és nincs egyetlen nap sem gyurcsányozó Fidesz sajtótájékoztató, illetve közlemény nélkül. Mindemellett azonban lassan 12, azaz tizenkét éve a volt szocialista kormányokból senkit, azaz SENKIT nem sikerült elszámoltatni. Nem érdekes ez?

A mostanában a 2006-os terrorral kelő fekvő Fidesz-médiának ezek szerint nem tűnt fel, hogy lassan 12 éve kenyéradóik kormányoznak, és az, hogy a rendőri brutalitás felelősei nem kapták meg a kellő büntetést, kizárólag nekik köszönhető. 

Most épp a Magyar Nemzet ír arról, hogy „csak remélni tudja egy 2006 őszén húszesztendősen, ártatlanul bántalmazott fiatalember, hogy ami a Gyurcsány-korszak legsötétebb napjaiban megtörténhetett Budapesten, az soha nem ismétlődhet meg újra”.

Vajon, miért nem gondoskodtak arról a Magyar Nemzet munkatársának kitartói a riogatáson túl, hogy „soha ne ismétlődhessen meg újra”?

Csak, nem azért, mert az Orbán-kormány egyetlen politikai programpontja 2010 óta annyi, hogy „jaj, Gyurcsány”?