Orbán legfrissebb videójában az elmúlt 11 év kormányzásának minden nyomorúsága benne van

Hatalmi arrogancia, cinizmus, ízléstelenség, alamizsnaosztás, propaganda, hazugság, posztkommunizmus - ez mind elfért 22 másodpercben.

Megmentő miniszterelnökünk megint E/1-ben "küzd" a választás előtt kiosztásra szánt alamizsnáért, ami tulajdonképpen lehetne a jó fideszes módszerrel a legszegényebb falvakban szétdobált zsák krumpli is. "Akinek nincs semmije, az annyit is ér" ugyebár. Orbán Viktornak 4 évente egy zsák krumplit, meg némi nyugdíjprémiumot.

"Feri bátyám" meg közbeveti, hogy "ennek MÁR sokan örülnek". Bár a Vezérnek nem tűnt fel, de ezzel Feribá' össze is foglalta, hogy az elmúlt 11 évben a nagy küzdelmet folytató Viktor telibeszarta a nyugdíjas társadalmat. Is.

A Mészáros Lőrinccel a farzsebében közlekedő közpénztolvajnak bizonyára hatalmas küzdelmet kell vívnia a saját minisztereivel (haha), miközben ő és az oligarchák vagyonát gigantikusra duzzasztó kormánya több mint egy évtizede a legolcsóbban megvehető, megvezethető biomasszának tekinti a nyugdíjas társadalmat.

Kedves, olvasók, kedves honfitársak: erre a gyomorforgató kijelentésre 2022 áprilisában lehet reagálni. Orbán Viktor nagy "küzdelme" ugyanis csak és kizárólag erről az időszakról szól.