Megint lehett jönni ingyen busszal a Békemenetre, Erdélyből is

A negyedik hullám nem para, minél többen pattannak buszra, annál jobb!

"Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és az Erdélyi Magyar Néppárt, csakúgy, mint eddig minden alkalommal, ezúttal is utazást szervez a budapesti Békemenetre. Az EMNT és a Néppárt szervezésében eddig minden alkalommal részt vehettek a nagyváradi, illetve erdélyi magyarok a magyarországi Békemeneteken. Ezúttal is várják az érdeklődőket és jelentkezőket az EMNT nagyváradi székhelyén"

- olvasható a Bihari Napló felhívásában, amit a Népszava vett észre.

Az ingyen buszoztatás 2018-ban is menő volt: akkor Boldog István a Facebookon tette közzé azt a telefonszámot, amelyen a menet iránt érdeklődők jelentkezését várták. Az akkor még nem fideszesített HírTV munkatársa inkognitóban hívta fel a számot, így derült ki, hogy az országban több helyről is indultak ingyenes buszok. Azt viszont akkor sem lehetett tudni, hogy a költségeket Boldog István, a Fidesz, vagy pedig a párt jótevői állják-e.

Persze, tudjuk, a CÖF is civil szervezet. Közpénzekről itt nincsen szó, a szeretet tartja egyben e nemeslelkű közösséget.

Ja, amúgy ugyebár Békemenet csomagot is lehet venni az összetartozás jegyében, akciósan. Valamelyik fideszes káder gazdagodik rajta épp. Az összetartozás jegyében.