Semmi különös: Megint ordasat hazudott az orbánista média Jakab Péterről

A fideszes legaljamédiához tartozó Bors közölt ma egy újabb lejárató cikket Jakab Péterről, természetesen hazudtak.

A Fidesz pártközpontjából vezérelt biorobotok ezúttal azt találták ki, hogy "két jobbikos vezető politikus kereste meg a Bors szerkesztőségét, több ügyről is leleplező dokumentumokat ígértek a lapnak, elsőként Jakab Péter lakásbérletéről osztottak meg hivatalos papírokat". Ehhez hozzácsapták azt is, hogy e két jobbikosnak elege van abból, ahogyan a pártelnök a Jobbikot vezeti és képviseli. 

Ezzel megint tátott szájjal futottak a f.szerdőbe, ugyanis Jakab Péter posztjában cáfolta a fideszes lap meséjét: nem csalódott jobbikosok kérték ki a lakásszerződését az Országgyűlés Hivatalától, hanem egy olyan fideszes "újságíró", aki korábban a Fidelitas tagja volt.

A Bors még a ház gondnokát is felkereste a Fraknó utcai épületben, hogy megpróbáljanak valamilyen lejárató információt kicsikarni tőle, de csak annyi sikerült, hogy ő épp nem sűrűn szokta látni a Jobbik elnökét. Ebből következtettek arra, hogy a lakás másnak van kiadva. (Bizonyára magukból indultak ki, hiszen a Fidesz kiváló az ingatlanmutyikban: nemrég Kövér László kabinetfőnökéről derült ki, hogy egy olyan villában nyit ajtót az anyósa, amit határon túli magyaroknak szánt pénzből vettek.)

Jakab Péter az összes orbánista állítást cáfolta. "A többit majd a bíróságon intézzük" - fogalmazott.