Orbán propagandaegypercese minden eddiginél gagyibbra sikeredett

Ha eddig nem tudtad, mi a szkunder szégyen érzés, ez az.

Orbán Viktor advent első vasárnapján cukinak szánt videót posztolt, de ezt talán csak a 80 ezer forintos nyugdijprémiummal megszánt korosodó szerelmes orbánista Fidesz-szavazók érzik annak.

Viszont legalább az is kiderült, hogy Orbán Viktor már majdnem olyan jól olvassa fel az előre megírt propagandacuccot, mint a felvételen hallható 6-7-8 évesek. Ő azért még néha megekad benne.

A magyar kormányfő egyébként kiválóan tud levelekre válaszolni, 2019 tavaszán pl. egy 9 gyerekes zsámboki család kért segítséget közvetlenül tőle, mivel - bár a Fidesz ugye megoldotta a devizaproblémát - éppen kilakoltatásra vártak. A kormányfő nevében a Levelezési Osztály válaszolt: nem segíthetnek, de azért minden jót! A 9 gyermekes Fazekas-Simon Krisztina segítségkérő levelet Orbán Viktornak címezte, két hónap múlva kapott választ:

„Köszönjük, hogy segítségkérő levelével megkereste Orbán Viktor miniszterelnök urat, amelyre megbízásából a Levelezési Osztály válaszol. Őszinte megértéssel és együttérzéssel olvastuk sorait, melyekben egyéni élethelyzetét osztotta meg velünk” – írják, majd felhívják a figyelmet arra, hogy a vonatkozó „kormányrendelet értelmében Miniszterelnök úr valamennyi egyedi, szakmai, szakigazgatási és hatósági kérdésben az illetékes szervek, illetve szakminisztériumok álláspontjára támaszkodik, így az egyéni megkeresések és igények tekintetében elbírálási-, beavatkozási lehetőséggel sajnos nem rendelkezik”.

De a záró akkord volt leginkább fideszes:

„Őszintén sajnáljuk, hogy a tájékoztatáson túl nem lehettünk a segítségükre. Helyzetüket átérezve, ezúton kívánunk Önöknek Miniszterelnök úr nevében kitartást és további minden jót!”

Erről nem forgatott cuki videót a cuki miniszterelnök úr.