Kövér László megint a legsötétebb diktatúrát idézte meg, de neki ez jól megy, hiszen munkálkodott benne

A hétvégén derült ki, hogy Kövér László hozzá méltó, autokrata agresszor módján uszít az ellenzék ellen, és gyakorol politikai nyomást titkosszolgálati vezetőkre a Direkt36 által publikált, 2020 február végén készült hangfelvételen. Ő ebben profi.

Az azért megvan, hogy az Országgyűlés elnöke itt éppen a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői előtt a törvényes rend, a szolgálatok alkotmányos kötelességének megszegésére buzdít, amikor a legsúlyosabb nemzetbiztonsági veszélyként azonosítja az ellenzéket, tőlük várva annak „elhárítását”? Egy jogállamban Kövér László hétfőre virradóan már nem tölthette volna be a pozícióját.  

Az Országgyűlés csendőre több millió olyan magyar ember ellen uszít, akik nem simulnak be az orbánista rezsimbe. Nincs ebben semmi váratlan, hiszen Kövér László ugyebár annak idején az MSZMP-s szolgálata után több éven át Soros-ösztöndíjasként „kutatta” a közép-európai társadalmi mozgalmakat, és lett hithű liberális (diplomás kommunista). Mostanra pedig elkötelezett nemzetikeresztényhatafi. Vagyis általában az, ami az adott szituációban a legjövedelmezőbbnek tűnik.