Kéri László: Orbánék egy évtized alatt eljutottak a gránitszilárdságú Alaptörvénytől a Gránit Bankig - Videó!

A #hetikéri rovatban a hazai közélet egyik legérdekesebb egyéniségével, politikai gondolkodójával, Kéri Lászlóval beszélgetünk hétről hétre a legfontosabb történésekről. Azt megígérhetjük, a politológus soha nem rejti véka alá a véleményét.

A múlt héten a pálmát egészen bizonyosan maga a miniszterelnök vitte el azzal a levelével, amelyben pénzt kér a közelgő kampány finanszírozásához - a levélhez sárgacsekket is mellékeltek. Írta mindezt azon a héten, amikor a hozzá közeli vállalkozói csoportok napokon belül százmilliárdos tételekben kaptak újabb állami megrendeléseket, a citadella-rekonstrukciótól vasútépítésekig, befejezendő útszakaszokhoz, vagy, és ez a legszebb: a kedvenc focicsapata, a Felcsút éppen a spanyol tengerpart mellett edzőtáborozhatott 

- mondta a Zsúrpubinak Kéri László

Hozzátette, hogy ugyanide költözött a kormányfő lánya Tiborcz Istvánnal, és a Kedves Vej pedig most juthatott végre saját bankhoz is. Vagyis, az Orbán-család egy évtized alatt eljuthatott a Gránitszilárdságú Alaptörvénytől ennek egy egyszerűbb alakzatáig, a Gránit Bankig.