Mi a gond Orbán 64 ezres gumicsizmájával?

Leginkább a pofátlanság.

A Klubrádió írt arról, hogy Orbán 64 ezres gumicsizmában terítette le ipponnal az év eleji disznóvágáson az áldozatát.

És hogy mi ezzel a gond? Egy jogállamban egy elfogadható fizetésből élő tisztességes miniszterelnök bátran megengedhetne magának ilyesmit, esetleg a szociális érzékenysége foghatná vissza attól, hogy ezt az adófizetők arcába tolja.

Csak, hogy Magyarország nem jogállam, a miniszterlnöke nem tisztességes, és ezen felül a szociális érzékenysége egy ordas nagy hazugság.

Orbán Viktornak tavaly júniusban volt arca arról beszélni, hogy bizony bérből és fizetésből él, ő is csak egy "alkalmazott". És ezt most még egyszer: Magyarország strómanokkal kitömött miniszterelnöke - aki magángéppel repked futballmeccekre, aki a farzsebében hordja Mészáros Lőrincet, akinek külügyminisztere 7 milliárdos jachton nyaral, és akinek a veje és a lánya ott pöffeszkedik a leggazdagabb magyarok listáján, bérből és fizetésből él. Bérből és fizetésből  pattintja embernagyságú húsvéti sonkáját is az üstbe annak a Tiborcz Istvánnak a büdösnagy birtokán, akinek a nevéhez az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb nemzetközi korrupciós botránya köthető. És bérből és fizetésből tapossa a sarat 64 ezer forintos gumicsizmában.

Orbánnal nem az a legnagyobb baj, hogy a lánya eldobja a szaros pelenkát a szomszédos ország egyik parkolójában, majd tízmilliós órában feszít; még csak azt sem lehet rábizonyítani, hogy a veje a tudtával csalt el eurómilliárdokat (ami persze nyilvánvaló); a legnagyobb gond az, hogy megalomán diktátorként pofátlanul élősködik és térdel a magyar emberek nyakán, miközben még az arcukba is röhög.