Mit árul el Magyarország vezetésének szellemi állapotáról az alábbi kép? 2.0

Mindent.

Ha valaki azt kutatná a Földön, hogy lehet-e egy trashreality-ben ösztönlény szintjén agysejtet pusztító kereskedelmi médiaipari biodíszletből egy országot irányító politikai kommunikáció szellemi reklámarca, akkor az a március 15-i Békemeneten megkapta a választ: "of course". Fogd meg a söröm!"

Mikor azt gondoltuk, hogy 12 év után tényleg, de tényleg lehetetlen, hogy a NER-nívó a szintalattinál is szintalattibb mélységbe avászkodjon, akkor megjelent Gáspár Győző egy műanyag Krisztus és egy Orbán Viktoros póló mellett "Magyarország megmentőinek" az élvonalában.

Nerisztánban eltöltött 12 év után azt hihetné az állampolgár, már nem nagyon születhet olyan fotó egy fideszes rendezvényen, melytől hosszú időre elakad a lélegzet, mert az ingerküszöböt a nertársak ez idő alatt K2 magasságokba tolták, de úgy tűnik, számukra nincs számukra elérhetetlen cél. 

Magyarország Kormánya 2022-ben abszolút komolyan gondolja, hogy a fent látható majomparádé az a szellemi szint, amire a magyar állampolgároknak igénye van, ez az, amivel vezetni kell őket a hazafiasság sárgaköves útján. És azt is, hogy a Gáspár Győző mögött vonuló tömeg legitimálja mindazt, amit a kritikai gondolkodás eltörlésének Mengele doktorai az elmúlt évtizedben elkövettek e hazában.

Sokszor mondhattuk ki az elmúlt 12 évben: elfogytak a szavak. Három hét van az országgyűlési választásig, ezt vajon lehet még felülmúlni, kedves hölgyeim és uraim? - kérdeztük március 15. után.

Nos, Gáspár Győző megpróbálta: