Mi lesz most a Pesti Tv nullvektor nyallereivel?

A napokban derült ki, hogy megszűnik a fiatalok megszólítására létrejött fideszes szekunder szégyen-gyár. Felreppent a hír, hogy a nyallerek mehetnek a TV2-höz ugyanazt a nyelvmunkát végezni, mint korbban, de úgy tűnik, hogy mégse.

A Pesti TV léte egy dologra kiváló volt: tűpontosan mutatta meg, hogy a magyar fiatalságnak sem lehet bármilyen sz.rt eladni. Lehet, hogy a nagyszüleiket meg lehet etetni az Erzsébet-utalvánnyal és az inflációt sem fedező nyugdíjemeléssel, de ők nem nyelik úgy be a cringet mint a korosodó szekértábor.

Szóval, a tehetséges nemzetikeresztényhazafi Huth Geriéknek megint nem sikerült közelebb dörgölőzni a fiatalabb generációkhoz, és a kritikán aluli nézettséget pedig úgy tűnik, Orbán Viktor sem finanszírozza.

A Fidesz-közeli Pesti TV megszűnése körüli hírek nyomán a Media 1 arról érdeklődött az ugyancsak Fidesz-közeli TV2-nél, van-e lehetősége az elsötétülő csatorna dolgozóinak a nagyobbik kereskedelmi tévéhez kerülni. Korábban ugyanis Huth Gergely programigazgató az általa főszerkesztett pestisracok.hu-n azt írta, a Pesti TV kiadója, a Progress Média Hungary Kft. a TV2-csoporthoz tartozik.

A TV2 a megkeresésre ezt válaszolta:

Mivel a Pesti TV nem a TV2 Csoport tagja, így nincs automatikus átjárás a csatornák között.

Kellemetlen.

Sokszor tettük már fel a kérdést, hogy a kritikai gondolkodást mellőző nyallerek vajon mit fognak kezdeni magukkal az őket foglalkoztató nyalópont nélkül, ha az eltartóik parkolópályára helyezik őket. Tisztában vannak-e azzal vajon, hogy nagyon apró, jelentéktelen részei a rendszernek, akiket a hatalom csak épp addig alkalmaz, amíg valamilyen hasznuk származik belőle?

Ha, nem, akkor az ilyen alkalmakkor talán éreznek ebből valamit.