Kéri László: Soros György visszatért a kormányzati kommunikációba - Videó

A #hetikéri rovatban a hazai közélet egyik legérdekesebb egyéniségével, politikai gondolkodójával, Kéri Lászlóval beszélgetünk hétről hétre a legfontosabb történésekről. Azt megígérhetjük, a politológus soha nem rejti véka alá a véleményét.

Öt hét kihagyás után végre pénteken reggel megint Orbán Viktor szokásos rádiós monológjára ébredhetett az ország. Sok-sok év után igazán megszokhattuk már, hogy minden fontos kérdésre és a dilemmáinkra leginkább ezen a fórumon kaphatjuk meg az autentikus, mély és megnyugtató válaszokat. Most például végre napfényre kerülhetett egy olyan titok is, amelyre már több mint száz napja, hogy nem tudtuk a megfejtését. Arra, hogy az orosz agresszió következtében folyó háború elhúzódásának valójában Soros György lehet a mozgatórugója

- mondta a Zsúrpubinak Kéri László.

Az elemző hozzátette, hogy sajnos az idő, továbbá a kérdezni is tudó riporter hiányában azt nem tudhattuk meg, hogy miféle feltételek, keretek és körülmények között szokott Soros Putyinnal egyeztetni, mert azt talán még Orbán sem tagadná, hogy e háborúhoz valamilyen módon hozzátartozna az orosz fél is.