Füstölt a stúdió, úgy beégett a KDNP-s

A felháborodott ellenzékiek eddig a Fidesz kritikátlan rajongóit ábrázolták birkaként, mondván, gondolkodás nélkül mennek egy segg után, melyen egy narancssárga logó villog.

NacsaL

Szívszorító megtapasztalni (ja, nem), hogy a kormányerőknek nem csak a szavazói vegetálnak növényszinten, hanem a politikusaik is. Az első vonal sem vádolható a zsenikre jellemző észjárással, de a „ZS” kategóriás ifjúsági szervezeteik minden nap megdöbbenéssel vegyes vidám perceket okoznak mindannyiunknak.

E portálon is számtalanszor felhívtuk már a figyelmet a Fidelitas magasértelmiségi megnyilvánulásaira, de az ifjú kereszténydemokraták is pariban vannak a Böröcz László vezette kócerájjal.

Történt tegnap, hogy Vujity Tvrtko úgy beégette az IKSZ elnökét, Nacsa Lőrincet az ATV Start című műsorában, hogy szinte füstölt a stúdió.

A kis kereszténydemokraták megfosztanák Sorost a „Budapest díszpolgára” címtől, mert szerintük a milliárdos méltatlan erre az elismerésre. Migráció, országrontás, támadássorozat Magyarország ellen – a szokásos közhelyek, melyeket minden fideszes politikus eltol, ha mikrofont lát valahol. Így tett Nacsa Lőrinc is.

Aztán Tvrtko megelégelte a szájtépést, s felolvasta a Fidesz 1992-es közleményét, melyben az akkori fiatal demokraták még megdöbbenéssel figyelték mind Soros György személyét, mind a Soros Alapítványt ért nemtelen támadásokat. Akkor még úgy gondolták, „az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújt. Tiltakozunk az alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen”.

Nacsa Lőrinc épp csak egy kicsit jött zavarba. Hiába győzködte Tvrtko, hogy a saját feljebbvalóinak 1992-es nyilatkozatáról van szó, Nacsa csak hajtogatta, hogy a felolvasott sorok az egyik Soros-bérenc szervezet, a TASZ vagy az Amnesty International tolla hegyén születtek. Ez csak így lehet, mert ő is olvasta a dokumentumot.

Hoppá! Erre szokták mondani a képekben gondolkodók, hogy Nacsa Lőrinc tátott szájjal szaladt be egy fallosszal teli erdőbe. Ilyen az, amikor nincs rutin, csak gyűlölködés, nincsen gondolkodás, csak a sablonos szöveg visszaböfögése. Igazi elkényelmesedett, tehetségtelen megélhetési politikus. Keresztény erkölcsök, elvek és gátlás nélkül. Magyarország, kormányzópárt, utánpótlás.

A videó teljes egészében (5.30-tól Tvrtko nagy pillanatai és Lölö magyarázkodása):