Tusványosi „férfiak”

Tusványosi „férfiak”
Magyarország miniszterelnöke
Fotó: 444.hu

Ha Orbán nem is, a Posványoson verbuválódott Orbán Fan Club erős emberei, a kemény csávók azért mégiscsak foglalkoznak nőügyekkel. A videón látszik, hogy egy hipszter fejű csíra orvul, hátulról megfogja a haját az Orbánt kifütyülő, láthatóan MMA-harcos lánynak, és minden figyelmeztetés nélkül lerántja a földre.

Mondom, mindezt plekniből. Semmi vállveregetés, semmi figyelj, szó nélkül, hátulról, vakmerő Vasember módjára.  A másik nagyember - őt az egyszerűség miatt hívjuk Fenegyereknek - szóval ez a vakmerő gyerek, már-már McGregor-i határozottsággal képes volt a földön tartani Hulkot idéző ellenfelét. A biztonsági őr pedig - legyen a neve Tusványos Kapitány -, ahogyan azt már a fideszes rendezvényeken megszokhattuk, elképesztő magabiztossággal kicsavarja a kezét a félelmetes erejű hölgynek, és hatalmas küzdelmek árán kivezeti a rendezvényről.

Szeretnék azért ezekkel a „férfiakkal” találkozni és gratulálni a félelmet nem ismerő, korrekt és maszkulin fellépésükhöz. Persze mit várhat az ember egy olyan bagázstól, akiknek a vajdája nem foglalkozik nőügyekkel? Mondjuk mifelénk az ilyen „bátor” embereket az igazi férfiak mindig megtanították, hogy ki a fasza gyerek… Meg is tanulták!

Az Index videója!

Tanulságos. 

Frissítés: a Vasembert már azonosították ismerősei. B. Áron, a csíkszeredai magyar konzulátus sajtósának férje (gratulálunk, reméljük, hogy jó lesz a kríziskommunikáció), aki miután nyilvánosságra került a neve, elnézést (Sic!) kért nyilvános FB-oldalán, amit időközben törölt is a közösségi oldalról. B. Áron esküvői fotós. El tudjuk képzelni, mi történt azon az esküvői fotózáson, ahol a megszeppent menyasszony harmadjára sem tudott úgy beállni a képhez, ahogyan azt a Vasember fotós akarta!