Visszanyalt a fagyi: A fideszes Halász a bokorig sem ment el, egy bár kanapéján mulatott egy nővel

A hétvégén a Fidesz szóvivője, a mindig nagyon kimért, kellőképpen képmutató Halász János leplezte le a kormánypárt konzervatív politikusainak valódi arcát. Halász, aki, ha lenne ilyen, az egész földkerekségen megnyerné a mesterkélt udvariasság versenyét, a balatonfüredi Cocomo nevű éjszakai bárban múlatta idejét, a képeket elnézve, feltehetően már nem túl szomjasan.

halasz_44402_LI

Halász2

A fotókon a magát polgári pártnak tartó Fidesz politikusa egy, a felpakolt lábból ítélve, nem túl szégyenlős hölggyel csapatta az estét egy bizonyára kellően kényelmes és hívogató kanapén, hát hogyan is fogalmazzunk finoman: nem igazán félreérthető helyzetben. Halász János, ez a kényszeredett mosolyú, negédes, mindezek után persze számunkra már az eddigieknél is hiteltelenebb szóvivő remélhetőleg hamarosan a szokásos stílusában tart sajtótájékoztatót, és ha már ennyire „polgári” módon mulatott, akkor az sem elképzelhetetlen, hogy megosztja velünk az este folytatását. Hajrá Magyarország, hajrá Cocomo!

Félreértés ne essék, a magánélete mindenkinek a magánélete, senkinek semmi köze ahhoz, kivel, hol és hogyan mulat.

De amikor valaki a szeplőtelen fogantatás mintapéldányaként tetszeleg, naponta felhelyezi magát egy erkölcsi piedesztálra, s onnan tekintget le gyarló népére, akkor kéretik nem majdnem megdugni valakit egy kanapén nyílt színen.

Vagy ha igen, akkor meg viselkedjen az általuk oly sokszor hangoztatott polgári módon, szerénységgel, tisztességgel és több alázattal, kevesebb hazugsággal az ellenfelek iránt is. Mert ez így korrekt, így polgári.   

(Képek: 444)