Megszólalt a nagy elszámoltató: százmilliárdos kárt okozott 2002 és 2010 között a szocialista korrupciós gépezet Magyarországnak

Megszólalt a nagy elszámoltató: százmilliárdos kárt okozott 2002 és 2010 között a szocialista korrupciós gépezet Magyarországnak
Hány embert számoltattatok el, Gyula?
Fotó: fidesz.hu

Azt nem tudjuk, hogy a szocialista kormányok tagjai miért nincsenek még börtönben, ha Budai Gyula volt elszámoltatási és korrupcióellenes kormánybiztosként ilyen tűpontos, egzakt módon világít rá az összefüggésekre, és ily’ zseniálisan helyezi a kezét 2017 legégetőbb problémáinak ütőerére.

Nemrég írtunk róla, hogy Budainak módosíthattak a NER-szerződésén, ugyanis mostanában fő profilja a Fidesz-közleményekből összeállított sajtótájékoztató-tartás lett, melyek napról napra olyan változatos témákkal kecsegtetnek mint a migráció, Soros, a migráció, Soros, a terroristák, a migráció és esetleg a bevándorlás.

Most becsapott a villám, és Gyulának kiadtak egy másik témát, amiben szintén rengeteg lehetőség rejlik még. Bár több mint 7 éve kormányoz a Fidesz, a 2002 és 2010 közötti időszak vizsgálatának éppen most érkezett el az ideje. Gyula csütörtöki szegedi sajtótájékoztatója azon a jeles alkalomból következett be, hogy a Szegedi Ítélőtáblán megkezdődött a Hagyó Miklós, Budapest egykori szocialista főpolgármester-helyettese és társai elleni per másodfokú tárgyalása.

"Az ügy egyértelműen megmutatja a szocialisták 2002 és 2010 közti korrupciós ügyeit" – jelentette ki.

Vajon mit tud majd elmondani Gyuszi a 2010-2018 közötti időszakról?