Orbánék baráti gesztusa: Több milliárddal kevesebb adót kell fizetnie Vajnának

Orbánék baráti gesztusa: Több milliárddal kevesebb adót kell fizetnie Vajnának

A vajda és Vajna barátsága nyílt titok, az ország sugar daddyje, filmügyi kormánybiztosa, producere, a kaszinók királya, Vajna Timike életének egyetlen értelme most éppen közel 2.000.000.000 forintot is megspórolhat évente, hiszen egyesítette kaszinóüzemeltető cégeit - írja az mno.hu.

Ehhez pedig a mi jó nemzetgazdasági miniszterünk, Varga Mihály előzetes engedélyére is szükség volt. Valószínűleg túl sokat nem töprengett, mielőtt meghozta a döntést.

Persze Andy annyi jót tett már értünk, magyarokért, hogy igazán kijár neki néhány plusz milliárd, és egyébként is, mihez kezdett volna ez az erős, büszke és tökéletes ország ennek a drága embernek az adómilliárdjaival? Mondják meg, mit? Amikor kielégítőek a bérek, az egészségügy olyan magas szinten van, hogy elég ránézni egy kórházra, és máris meggyógyul az ember. Az oktatás? Az oktatásunk pedig világszínvonalú, rengeteg, és kiváló tanárral. Sőt, még a metró is csak hetente néhányszor áll le.

Szóval, kedves barátaim, senki se sajnálja a télapótól ezt az előrehozott ajándékot, akkor sem, ha a mi pénzünkről van szó. Ráadásul jön a tél, bizonyára Timike ruhatárát is meg kell ám újítani, ez pedig nem olcsó mulatság.