Vajon milyen pszichoaktív szert tolhat a KDNP politikusa?

Vajon milyen pszichoaktív szert tolhat a KDNP politikusa?
Fotó: zsurpubi.hu

Nem tudjuk, hogy Rogán Antal és Habony Árpád propaganda-kapszulái kondicionálják Aradszki András idegrendszerét, személyesen vásárolja a cuccokat, vagy a számtalan elmés gondolat igazából különleges egyéniségének sajátja, de az biztos, hogy valami extrém módon állítja rá a bullshitekre a hangképző szerveit.

A múlt hétfőn Ardaszki „a sátán/Soros-terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” című napirend előttijével villantott olyat, amit előtte eddig talán senki a magyar Parlamentben. Arról beszélt, hogy Soros György tulajdonképpen immár maga a Sátán, aki ellen a rózsafüzér a legerősebb fegyver.

Most a 24.hu interjút készített a tehetséges politikussal, és ennek köszönhetően újabb magaslatokba röppent fel a politikai közbeszéd. Kiderült, hogy András valójában arra gondolt, hogy nem Soros a Sátán, csak a terve sátáni.

„Nem, nem, Soros nem egyezik meg a Sátánnal. Soros szabad ember. Szabadon gondolkodó ember. Szabad választási lehetősége van. Ezt váltig is tartom. Pontosan ezért éreztem sérelmesnek, amit írt rólam a sajtó a beszédem után. Szerintem pontosan tudom, hogy mit lehet mondani és mit nem, nem tettem egyenlőséget Soros és a Sátán közé” – fogalmazott a KDNP-s elme.

A beszélgetés további részei is egészen váratlan fordulatokat tartalmaznak, ITT elolvashatja. És egyúttal tippelhet, hogy mit tolhat szabadidejében ez a jóember, hogy ilyen mondatok áradnak ki belőle.