Megszületett Habony Árpi és Kaminski Fanny közös gyermeke

Annyira bájos, hogy muszáj róla itt is közzétennünk egy képet, és egyúttal gratulálnunk a picihez!

Egy kis Árpi, egy kis Fanny, máris kész a Babos Timi.

Ugyan az Orbán Facebook-oldalán megosztott cikk nem politika, arról szól, hogy Babos Tímea és Andrea Hlavackova nyerte a WTA-világbajnokságot Szingapúrban, az azért mégiscsak egy újabb felemelő pillanat a magyarországi médiumok történelmében, hogy a magyar miniszterelnök a látszatra sem ügyelve, a közbeszédet a legarcátlanabbul gyalázó Habony-seggevége Origó cikkét osztja meg egy hazai vonatkozású sporteseménnyel kapcsolatban. Illetve nem is közvetlenül ő, hanem a fideszes pokolkonyha főszakácsának exneje, Kaminski Fanny, aki ugyebár a Vajda közösségi oldalának szerkesztője (is).

Mondjuk, azok után, hogy az adófizetők pénzéből fenntartott köztévé Vona kutyáinak hív ellenzéki riportereket, médiamunkásokat, és a kormányfő Terry Blackre hivatkozva buzizik a Parlament falai között, a fluffer-média hájpolása és agyelszívó eszközként való bevetése csak egy nagyon apró szelete a fideszes napi rutinnak.

Ennél már csak az a csodálatosabb, mikor a topkomment Orbán Facebookján Babos Tímea győzelme alatt az, hogy:

KÖSZÖNJÜK miniszter Elnök úr!!!!!! HAJRÁ Magyarország Hajrá magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igen, köszönjük miniszterelnök úrnak Babos Tímea győzelmét! Vitathatatlan, hogy ez is az ő érdeme. És egyúttal persze ünnepeljük Habony Árpi és Kaminski Fanny szerelemgyerekét. A választások előtt még sok kistestvére születhet majd.