Már hiányoltuk, de aztán ma is megérkezett a napi Fidesz-cinizmus, mégpedig egyenesen Orbántól!

Már hiányoltuk, de aztán ma is megérkezett a napi Fidesz-cinizmus, mégpedig egyenesen Orbántól!

Történt egyszer e lángoktól ölelt kis országban, hogy az egyik jóságos állampolgár, a mindenhez IS értő Tállai András megelégelte, hogy a választókörzetében lakók indokolatlanul magas áron kénytelenek üzemanyaghoz jutni, így egyszerű, mezei polgárként, ahogy mi, a többiek, levelet írt a MOL-nak, csökkentsék már, legyenek kedvesek a benzin árát Mezőkövesden és vonzáskörzetében. 

Mit ad Isten, hát a MOL puhára párnázott forgószékeiben is csak emberek ülnek, Tállai András úr, egyszerű, adófizető, tankoló állampolgár szava meghallatott, s Mezőkövesd térségében az üzemanyagok ellenértéke lecsökkentetett. 

Tállai egyszerű állampolgár úr ezen örömhírről november 11-én be is számolt 4956 kedvelővel bíró Facebook-oldalán. 

Ennek fényében történt, hogy az ATV stábja elkapta az örökkévalóságig a vérünk szívását tervező magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort, mondja már el véleményét Tállai egyszerű magyar állampolgár úr polgári kezdeményezéséről. 

Orbán Viktor azt mondta: - Gratulálok! Akkor mindenki intézze el! 

Szóval, tisztelt honfitársak! Ezennel felhívjuk mindannyiunk figyelmét, ha bárhol is indokolatlan drágaságot érez, nem tud kijönni a fizetéséből, szeretne szebb áruhoz jutni, könnyebben ügyet intézni, akkor ragadjon billentyűzetet, levélpapírt és tollat, s mint átlagos magyar állampolgár, írjon illetékes hatóságoknak! 

Kérelmében ne felejtsen el Orbán Viktorra hivatkozni, aki bátorítja az ilyesfajta eljárást. 

Tállai egyszerű magyar állampolgár úr, aki szabadidejében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője, adóügyekért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő, miniszterhelyettes és egy adóügyi szaklap vezetője, az RTL Klubnak azt mondta a napokban, nem élt vissza a hatalmával, nem mint NAV-vezető járt el, nem írt levelet, mint NAV-vezető, nem hívott fel a hivatalából senkit. Csupán képviselte az emberek érdekeit. De nem ám az összes, tankoló állampolgár érdekeit. Nem. Csak abban a térségben intézkedett, ahol jövő áprilisban ismét ő lesz a képviselőjelölt.

Ahol nem Tállai indul, ott meg mindenki intézze el magának! Ez egy ilyen ország.